Оригиналните спортни стоки на водещите световни марки са един от най-търсените артикули от потребителите. Почти всички техни модели се радват на голяма популярност и дори възхищение, заради използвания плат, кройката и добрата изработка като цяло. За съжаление, не всички могат да си позволят подобни покупки от редовните магазини, заради огромните надценки, които са честа практика. В такива случай на човек му се налага да обръща глава към стоки, които да са съвместими с неговия бюджет – правят се компромиси с плата, шева, модела… Въпреки това, в днешно време съществува и алтернатива на всичко това – онлайн магазините за спортни дрехи и артикули. Като един от най-известните в този бранш, и мой личен лидер, в тази статия аз съм решил да ви представя Sportsdirect

Още с отварянето на началната страница, сайтът впечатлява с лесната си навигация и приятен дизайн. В горната му част е поместена лента, от където можете лесно да изберете желаната от Вас категория. Онлайн магазина е световно известен с това, че предлага оригинални стоки освен на световните марки, като Adidas и Puma, но също така и артикули от водещите английски първенства, европейските турнири, шотландска лига и почти всички национални отбори. Освен всичко друго свързано със футбола, като специални спортни обувки и ръкавици за вратари, сайтът предлага и продукти, свързани с много други спортове. В секция Sports, лесно можете да намерите стоки, нужни за хора занимаващи се активно с голф, тенис, баскетбол и т.н.

Въпреки ,че този сайт е известен със спортните си стоки, онлайн магазинът предлага и много артикули, подходящи за ежедневно носене. Когато изберете секция Clothing, пред вас излиза списък, от който имате възможност да подбере точно какво ще желаете – било то дънки, ризи, панталони и още много различни продукти, предлагани от Sportsdirect.

Сайтът предлага и много намаления, отбелязани в сектор Promotions и Sale. Тук можете да намерите актуални промоции, разпродажби и купони за намаления на скъпоструващи и търсени стоки. Примерно, в момента тече голямо намаление на обувки Nike, като се предлага 80% отстъпка от досегашната им цена. Точно това е едно от нещата, което отличава този сайт, както от редовните магазини за спортни стоки, така и от подобните на него онлайн места за пазаруване – редовните намаление и като цяло по-ниски цени.

Поръчването на даден артикул става чрез регистрация в сайта, точно указване на вашият адрес, на който да получите стоката и e-mail за връзка. Плащането става чрез кредитна или дебитна карта, а доставката се извършва от DHL. Цената за доставката е 30 паунда, която не зависи от поръчаното количество. Обикновенно поръчката пристига за около една седмица до вашата врата.